|
|
#981 | ||
|
Новичок
|
Цитата:
Читай тему. http://rapidshare.de/files/13792382/...music.rar.html Самый первый трэк. Поскольку оригинальнее не нашел способов, то достал фрапсом и СФ. %)))
http://chromestudio.ucoz.ru Последний раз редактировалось $kimmer; 26.02.2006 в 17:43. |
||
|
|
|
|
|
#982 | ||
|
Игроман
|
Ну тогда никак. Музыка из Fahrenheit не выдерается.
|
|
|
|
|
#983 | ||
|
Новичок
|
Цитата:
Контекстная музыка, деление экрана на части, переключение между персонажами, частая смена камеры. Именно это делает игру такой привлекательной, захватывающей. |
||
|
|
|
|
|
#984 | ||
|
Юзер
|
Оригинально отработаны "GAME OVER"ы. На каждую часть сюжета они индивидуальны, и смотрятся как логичные завершения.
По жизни с улыбкой! Неважно сколько человек я убил. Важно как я отношусь к тем, кто еще жив. Неутомимый борец с кармопопрошайками Важнейшим из искусств для нас является кино! Глубина-глубина, я не твой ... (с) С.Лукьяненко |
||
|
|
|
|
|
#986 | ||
|
Новичок
|
Какие концовки в фаренгейте??Я прошёл и по мойму с хорошой!Если они есть напишите как их получить!
__ /\ __ (=-.-=) (")__(") Это Китайский друг Банни, Хуанохуото. (\__/) (•).(•) (")_(") Это Банни тужится на толчке. (\____/) (=o_0=) (")___(") это укуренный дед Банни. Скопируй его себе в подпись, чтобы помочь ему найти дорогу в Bobruysk. |
||
|
|
|
|
|
#987 | ||
|
|
Цитата:
А где взять текст к песне theory a dead man(santa monica)? ОЧЕНЬ прёт просто!
4690K@4.7/16GB/Palit 1080 SJS 8GB@GRP ![]() Последний раз редактировалось FoxhaunD; 28.02.2006 в 17:02. |
||
|
|
|
|
|
#988 | ||
|
Новичок
|
Я не могу найти на каком посте!!Скажите ПЛЗ!!Просто очень хочется узнать
__ /\ __ (=-.-=) (")__(") Это Китайский друг Банни, Хуанохуото. (\__/) (•).(•) (")_(") Это Банни тужится на толчке. (\____/) (=o_0=) (")___(") это укуренный дед Банни. Скопируй его себе в подпись, чтобы помочь ему найти дорогу в Bobruysk. |
||
|
|
|
|
|
#989 | ||
|
Юзер
|
я писал ужо напишу еще раз короче концовок три хорошая средняя плохая
хорошая когда победил в конце всех боссов там типа зима прекратилась Лукас женился на Карле и тд средняя когда убил одного из двух босов там я не сильно помню что плохая когда проиграл битву и не убил ни одного босса там значит что мир в вечной зиме и вражеский клан победил |
||
|
|
|
|
|
#991 | ||
|
Юзер
|
А есть альтернативные концовки с приколами?
По жизни с улыбкой! Неважно сколько человек я убил. Важно как я отношусь к тем, кто еще жив. Неутомимый борец с кармопопрошайками Важнейшим из искусств для нас является кино! Глубина-глубина, я не твой ... (с) С.Лукьяненко |
||
|
|
|
|
|
#993 | ||
|
Новичок
|
Цитата:
She fills my bed with gasoline You think I wouldn't notice Her mind's made up Her love is gone I think someone's trying to show us a sign That even if we thought it would last The moment would pass My bones will break and my heart would give And I remember the day when you left for Santa Monica You left me to remain with all your excuses for everything And I remember the time when you left for Santa Monica And I remember the day you told me it's over It hurts to breathe Well every time that you're not next to me Her mind's made up The girl is gone And now I'm forced to see I think I'm on my way Oh, it hurts to live today Oh and she says "Don't you wish you were dead like me?" And I remember the day when you left for Santa Monica You left me to remain with all your excuses for everything And I remember the time when you left for Santa Monica And I remember the day you told me it's over I wanted more than this I needed more than this I could use of more than this But it just won't stop It just won't go away I needed more than this I wanted more than this I asked for more than this But it just won't stop It just won't go away And I remember the day when you left for Santa Monica You left me to remain with all your excuses for everything And I remember the time when you left it all behind And I remember the day you told me it's over And I remember the day when you left for Santa Monica You left me to remain with all your excuses for everything And I remember the time when you left for Santa Monica Yeah, I remember the day you told me it's over А песня реально классная.
|
|
|
|
#994 | ||
|
Юзер
|
Link0ln
Спасибо за слова к Santa Monica! Очень и очень нравится! В свое время также полюбил "A Kiss" Армстронга после Фулаута 2!
||
|
|
|
|
|
#995 | ||
|
|
Link0ln
Респект за слова к песне,лови + Только после строчки Цитата:
|
|
|
|
#996 | ||
|
|
Вот слова из песни Sandpaper Kisses Lyrics Тоже очень клёвая песня!!!
Sandpaper kisses, papercut bliss Don't know what this is, but it all leads to this: You're gonna leave Her You have deceived Her Just a girl Ooh just a girl with featherweight curls To expose all she knows you play like tease Just a girl with featherweight curls To expose all she knows you play like tease You're gonna leave Her You have deceived Her Just a girl I want the soul of something simple to take home with me The world as someplace simple it's my home you see You're gonna leave Her You have deceived Her Just a girl, a blood red pearl
|
|
|
|
#997 | ||
|
Заблокирован
|
А мне в первую очереди игра понравилась кинемотагрофичностью. Анимация рулит. Вообще, это лучшая игра за последния три-четыре года.
|
||
|
|
|
|
|
#998 | ||
|
Новичок
|
Ну раз уж дело пошло, то ловите слова моей любимой песни из фаренгейта - Say Goodbye
She said "Don't leave this up to me to say that I don't love you anyway" Just leave it up to me to say goodbye Because these good times will never last Keep a handle on the wheel and a foot on the gas We thought it would last forever I wish you'd just remember No Will anything change your mind? (She said) A one way ticket was a pretty good sign (And I said) Well how can you leave it all? (And she said) There ain't much to leave behind Just say goodbye So say goodbye Say goodbye So say goodbye Just say goodbye So say goodbye Say goodbye Next time I'll take it slow And as for you I'll never know At least next time I'll try to understand So please don't leave this up to me to say that you don't love me anyway I'll just leave it up to you to say goodbye Cuz these good times will never last Keep a handle on the wheel and a foot on the gas We thought it would last forever In case you don't remember No Will anything change your mind? (She said) A one way ticket was a pretty good sign (And I said) Well how can you leave it all? (And she said) There ain't much to leave behind Just say goodbye So say goodbye Say goodbye So say goodbye Just say goodbye So say goodbye Say goodbye Just say goodbye Just say goodbye Just say goodbye Well, these good times will never last Keep a handle on the wheel and your foot on the gas We thought it would last forever In case you can't remember No Will anything change your mind? (She said) A one way ticket was a pretty good sign (And I said) No (And she said) No (And I said) No (And she said) No Just say goodbye So say goodbye Say goodbye So say goodbye Just say goodbye So say goodbye Say goodbye
|
|
|
|
#1000 | ||
|
Новичок
|
Цитата:
|
|
![]() |