Цитата:
Сообщение от HeatherMason
M@r=K, про лестницу.. Что именно, не появляется активация действия с ней или появляется, но не дотягиваешься до неё? Если первое, то надо искать правильный угол, с чем у меня лично постоянные проблемы, если второе, то короткий крюк, надо где-то что-то по длиннее найти) А так да, вроде бы я поняла о чём ты, действительно надо в этот дом зайти, тогда ты сможешь перебраться на другую сторону города через него.
|
нє активация появилась натискаю щоб він стрибнув а він просто підпригує і все !! а вот на рахунок дома то там я взагалі понятя немаю куда іти і як перебратися з вітам на другий кінець міста ! на карті над тим домом світиться знак ? питання і також там де та драбина все хожу туда там нічо вот просто застряг і нікуда більше нема подітися!як в тому домі перебратися на другий кінець міста там нема більше куда іти все вже провірив що там треба робити???ну і також з тою драбиною там я так поняв ролі неграє з чим підбігати чи з крюком чи з тапаром ролік коли він стрибає на ньому невидно що він з якимось придметом!!!якщо там треба більший придмет то який шукати саме???